вторник, 4 декабря 2012 г.

на фіг футбольне СРСР

Блаттер ідіот?Блаттер ідіот
1 червня відбудеться голосовання на пост президента ФіФа. одне таке голосовання ми вже пережили, памятаєте як Платіні балатувався на пост президента УЄФА, багато людей було в списку, дуже багато аж один він. Аж дивно що він переміг, важко було не перемогти,в такому чесному голосовані!
Вам це нічого ненагадало?!!!
Ну ладно, Платіні став і забули. В ФіФа це просікли і вирішили, знайти конкурента Блаттеру. Опача, знайшли. Спочатку знайшли тільки так для відомості, а зараз Мохамед бін Хамман , взагілі може скинути Блаттера. 
 Блаттер ідіот?Блаттер ідіот(2)
Чи розуміє це Блаттер ???звичайно розуміє, як вам його заявки стосовно того, що якщо його не виберуть то не буде прогресу, що футбольному світу "кришка".
Перепрошую....пан Блаттер а зараз нам що?????????????????
Цікаво,дєвкі пляшут....де прогрес????не бачу....знаєте, що я  бачу... я бачу ідіотов-сліпих-суддів, шалені зарплати і борги клубів!!!Можливо, де які з цих притензій слід ставити і Платіні, але ж Блаттер ідіот???Блатер ідіот(3)
Продовжуєм....
і так, англія вирішила,не брати участь в голосовані!!!!!ЄЄЄ....Боже є ще люди на світі, хоч одне розуне вирішення Англії, погодьтеся!Хоча Футбольна асоціація англії це ще той СрСр такий же як і ФІФА і УЄФА,чого варте хоча б те що, за твітер тепер дають штраф!!!!але ж всеодно Блаттер ідіот???Блаттер ідіот!(4)
 А що на це відповів Блатер?
Англія : "ЩО ФІФІ МОЖЕ ЗРОБИТИ ДЛЯ АНГЛІЇ?"
на що Блаттер відповів 
Блаттер :"ЩО АНГЛІЯ МОЖЕ ЗРОБИТИ ДЛЯ ФУТБОЛУ" 

Боже,вбий ідіотів!!! Якщо Манчестер не виграє Лігу Чемпіонів, то ви все розумієте...я зовсім розчаруюсь в ФІФА.  

Комментариев нет:

Отправить комментарий