среда, 5 декабря 2012 г.

Я мріяла про фейлетон ще на першому курсі.

Якщо написати слово "приреченість" різнокольоровими , веселими буквами, Вам буде весело і різнобарвно. І ви навіть не задумаєтесь над тим, щоб вникнути в зміст прочитаного.
 Якщо одягти вмираючого в плюшевий костюм тигринята, Ви ні на секунду не задумаєтеся, що за мультяшною маскою може бути особа хвора на рак, або садист, або вбивця чи ґвалтівник, або Ісус.Тому що, Вам буде добре.
Якщо прикрасити мертву людину аквареллю та гуашшю, акуратно виводячи квіточки навколо очних ямок і малюючи пташок на шиї, Ви подумаєте, що він веселун і дивак, але ніяк не мертвий дивак.
Якщо підкинути в палаючу будівлю вертушки і феєрверки, Ви подумаєте, що це салют на честь чергового міського свята, і автоматично затримайте дихання - Ви ж знаєте, чим пахнуть міські свята: пивом, потом і поп-корном.
Якщо наклеїти на банку з щурячою отрутою наклейку з Кроликом Квікі, Ви відчуєте чарівний шоколадний смак за кілька секунд до передсмертних судорог.
Нам плювати на те, що всередині .По суті, нам плювати і на те, що зовні, головне щоб було весело і різнобарвно, різнобарвно і весело,основне, щоб було добре.
Деякі слова настійно раджу замінити, адже так ми втрачаємо не тільки їх зміст, ми втрачаємо і свою людяність. Якщо ця байдужість до «внутрішнього» вас не турбує, то нехай Вам буде різнобарвно,добре і весело.

з.і. Я мріяла про фейлетон ще на першому курсі.На другому курсі я фейлетон написала. На третьому курсі викладач сказав, що це не фейлетон. Напевно, фейлетон - це тільки коли смішно, сарказм - це тільки коли смішно. Цей матеріал не смішний. Значить це не фейлетон. Так об журналіський Еверест розбилося щось більше ніж моє фізичне тіло, так розбилася мрія

Комментариев нет:

Отправить комментарий