пятница, 25 октября 2013 г.

Збережи своє дитиснтво лише за 4 гривні 85 копійок



Плачете?А плачте, ревіть, як пропащі люди, біжіть розбиваючи та стопчуючи ноги. Біжіть, швидко наче від прокази, біжіть. Бо ваше дитинство вкрали! Його знищили!
Розтоптали!
Про ігнорували!
Про нього лише пісні співати та плакати, а якщо не плачете,то плачте, або співайте. Бо Ала Борисівна то запитує у вас :”Куди уходіт вашэ дэтство?». Куди?
Повторяйте, записуйте і передавайте своїм дітям. Повторяйте швивше, поки не забули, бо вони виростуть і ви забудете їм повідомити, що їхнє дитинство вкрали!
Його знищили!
Розтоптали!
Про ігнорували!
Британські вчені встановили, що у світі існують універсальні знищувачі дитинства, тому слід  бути обережними, коли з ними маємо справу.
Перше, це компютер.
Ця вбивча машина зявилася ще на початку 90 років і вже тим самим, мала за свою мету знищити дитинство усіх дітей. Тільки, що правда тоді цей план провалився у американців і добратися до дитячої свідомості вони не змогли. Але роки тренування, заснування спеціальної спец служби дорослих та чітка військова підготовка дала свої результати. Спочатку крадучи ідеї таких вдалих, але не таких мастабних дитячовбивчих машин-приставок Денді. Але згодом, за цю справу взявся справжній професіонал з дитиновбиства Біл Гейтс. І його вбивчий вірус називається „віндовс 95”, який підтримує майже усі формати ігор, які перетворять вас на товстих, бридких, з червоними очима і тремтячими руками дорослих людей. Також це станеться з вами, якщо ви зайдете до Інтернету. Не забувайте час-від-часу повторяти собі, що у всьому винуватий компютер.

Телевізор відійшов на другий план? Не обманюйте себе і він досі краде ваше дитинство, коли ви відпочиваєте від компютера. Запихуючи у вас свої мультфільми, серіали, тощо. Можливо він вбиває не так швидко, як компютер і від нього не виникає сильної залежності, але Даша з програми „Впізнаємо світ з Дашою” на Інтері, також так думала, поки в „ящик” не потрапила. Вже другий рік підряд звідти не може вибратися, тому до цих пір вам і розповідає, як вберегтися від пожежи, коли дома немає батьків.

Також на британських щурах, було поставлено дослід з шоколадом. Британські вчені вирішили довести, що їжа також певним чином впливає на вбиство дитинства. Спочатку щуренятка, як і всі люди, гралися своїми щурячими іграшками і їли шоколад від доброго британського вченого не підозрюючи те, що скоро вони будуть шоколадозалежні та почнуть поводитися, як дорослі люди.Влаштуються на роботу та заведуть сім*ю . Чи трансформувалися щуренята, як черепашки-ніндзя, вчені не вказали. Але, як стало відомо дослід принили, чи то щури не люди, чи то люди не щури.

І якщо, хтось з вас до цих пір живе в країні Ілюзійнштейн, то знайте не школа вбиває ваше дитинство. Школа вчить як на світі жить.Вона вам в світ дорогу прокладає, а ви її проклинаєте. Совісті у вас немає прогулювати і списувати домашню роботу, бо вчителі запізнюючи на ваші уроки, зриваючи на вас свою злість, читаючи вам уроки не знаючи, не винні що ви не можете вирішити приклад, їм то платять лише тисячу гривень за місяць.

Не ваші старші друзі крадуть у вас дитинство, які насильно засовують вам цигарку до рота, ні не вони. Не вони крадуть ваше дитинство зі словами :”А спорнєм на двадцятку, що не кинеш кірпіча в машину!”. І коли вони  купляють вам пиво, знайте вони роблять все ради, того щоб зберегти і без того крехке ваше дитинство. Бережуть вони його і тоді, коли запихають свого язика вам в рот і говорять, що це називається поцілунком. Інколи процес захисту дитинства ділиться на дві частини: перший етап – підготовчий крок до охорони дитинства. Інструкція: йдете, до
Security дитинства
магазину, купляєте пакет, краще за 15 копійок,
називається „маєчка”. У наступному магазині купляєте клей, краще ПВА, той що роблять на Київській фабриці, бо він надійніший. Повільно і впевнено йдете до своїх друзів з пакетом „маєчкою”  і клеєм ПВА за гараж. Бо за   гаражом сусідів немає, не будуть бачити, як ви охороняєте  дитинство. А про наступний етап охорони дитинства,вам розкажуть, коли ви вже засунете голову до пакету і будете вдихувати свіжий, тільки що куплений клей у магазині. І не забувай, що така покупка охорони дитинства обійдеться лише за 4 гривні 85 копійок.


ПС: Якщо вам не сподобалася стаття і ви важаєте її однобокою, то ви можете поскаржитися меру свого населеного пункту або  написати лист-скаргу в Фонд Захисту Дитинства sex1990@gopnik.ua , при цьому не забудьте відправити інформаційний запит. 
Листи без інформаційного запиту розглядатися не будуть. 

1 комментарий: